O NAMA

O NAMA

Željno iščekivanje leta svake godine pokvari dolazak i naših malih letećih neprijatelja - komaraca.

Najavljuju se sa onim dosadnim „bzzz, bzzz”, nakon čega sledi bockanje koje primetimo tek kad počne da svrbi i crveni.

Toliko su nas nervirale ove leteće napasti, da smo konačno 2019. započeli našu priču. Shvatili smo da zaštita od komaraca, krpelja i vaški može najmlađima da bude zabavna, pa tako među našim proizvodima možete pronaći raznobojne narukvice protiv komaraca i krpelja, satiće sa životinjicama, gumice za kosu protiv vaški, bedževe i nalepnice protiv komaraca.

Za one starije (iako znamo da ćete pozajmljivati narukvice i gumice od dece, vidimo vas!), u ponudi imamo family sprejeve protiv komaraca, kao i roll-on stikove za tretiranje kože nakon ujeda. Svi naši proizvodi su bezbedni i mogu da ih koriste svi članovi porodice, uključujući i mame koje očekuju bebe.

Prirodna esencijalna ulja obezbeđuju dugotrajnu zaštitu, kako unutra tako i napolju. Tu su i naši baby sprejevi i stikovi namenjeni prvenstveno bebama, ali mogu da ih koriste svi sa osetljivom kožom. Naši proizvodi su bez štetnih hemikalija, poput DEET.

A kako biste sprečili komarce da uđu u vaš dom, tu su naše UV lampe i LED sijalice koje efikasno rešavaju ovaj leteći problem. Recite zbogom lovljenju sa novinama i časopisima i konačno se naspavajte.