Naručivanje i dostava

Naručivanje i dostava

Na ovoj stranici se možete informisati o uslovima naručivanja putem našeg sajta, kao i sve informacije o transportu i podnošenju reklamacija.

Naručivanje

Nakon što ste napravili porudžbinu dodavanjem proizvoda u korpu, uneli sve ispravne podatke i potvrdili kupovinu, putem email-a ili broja telefona koji ste ostavili kao kontakt, obavestićemo Vas o statusu Vaše porudžbine.

Zadržavamo pravo otkazivanja porudžbine iz tehničkih i drugih razloga o čemu ćemo Vas prethodno obavestiti putem elektronske pošte ili telefona. 

 

Cene

Sve cene su iskazane u dinarima sa uključenim PDV-om. Zadržavamo pravo izmene cena bez prethodnog obavešavanja kupaca, ako nije drugačije navedeno (u slučaju akcija i specijalnih popusta). Cene važe u trenutku kreiranja porudžbine i imaju dejstvo i validnost i za naredni period.

 

Način plaćanja

Opcija plaćanja pouzećem omogućuje vam da platite vrednost porudžbine prilikom dostave poručene robe. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini kuriru prilikom same isporuke na navedenu adresu.

Sva plaćanja se obavljaju u dinarima (RDS). 

 

Dostava

Dostava naših proizvoda se vrši AKS kurirskom službom na teritoriji Republike Srbije. 

Dostava se vrši svim radnim danima, dok se pošiljke jedino ne preuzimaju vikendom. 

Rok isporuke je 2 do 3 radna dana.

Za porudžbine preko 1.000 rsd poštarina je besplatna. 

Za porudžbine čija je ukupna cena ispod 1.000 rsd poštarina iznosi 200 rsd i plaća se dostavljaču. 

 

Reklamacije

Ukoliko želite da prijavite reklamaciju, molimo vas da to učinite slanjem elektronske pošte na adresu info@mosquitosrbija.rs u roku od 8 dana od preuzimanja proizvoda. Molimo vas da unesete broj transakcije, kao i broj fiskalnog računa.

Na vaš zahtev ćemo odgovoriti u zakonski određenim rokovima putem elektronske pošte sa daljim koracima u proceduri reklamacije.