Upotreba narukvice protiv komaraca

Upotreba narukvice
protiv komaraca

Zujanje komaraca i vas izluđuje, zar ne? Taman stigne lepo vreme, a oni krenu u lov. Ne daju vam ni sekund mira u prirodi, a ni kod kuće. Uvek se nekako provuku kroz mrežice na prozorima i onda zuje do mile volje. Sigurno ste pokušavali da nađete rešenje ovog letećeg problema, ali uvek završite sa crvenim uspomenama na bliski susret.

Da li ste znali da sada možete konačno reći zbogom komarcima? I to na krajnje jednostavan i potpuno prirodan način?

Predstavljamo vam naše narukvice protiv komaraca

Ove narukvice sadrže eterično ulje citronele koje odbija komarce, ali i mnoge druge insekte. Napravljene su od 85% silikona i 15% eukaliptusa. Toliko lagane da ćete zaboraviti da ih uopšte i nosite! 

Takođe mogu poslužiti i kao gumice za kosu i istovremeno ukrotiti vašu kosu i zaštititi vas od insekata. Naše narukvice su idealne za sve članove porodice, i potpuno bezbedne kako za najmlađe, tako i za odrasle.

Bilo da volite dugačke šetnje po prirodi, trčanje po šumovitim trim stazama, ili više volite kampovanje, naše repelentne narukvice će postati važan deo vaše opreme i nešto bez čega nećete ni pomišljati da izlazite iz kuće tokom prolećnih i letnjih meseci.

Naše narukvice pružaju i do 250 sati neprekidne zaštite od komaraca. A ukoliko ih čuvate u zatvorenim kesicama najmanje 6 sati dnevno, vaša narukvica može trajati čitavih mesec dana.

Narukvice protiv komaraca su takođe i vodootporne, tako da ako boravite blizu vodene površine, možete biti sigurni da voda neće nikako umanjiti zaštitno dejstvo vaše narukvice. Sada će šetnje pored reke ili jezera biti konačno ugodniji, naročito u večernjim časovima.

Naše narukvice protiv komaraca su trenutno dostupne u nekoliko boja, a na vama i vašim najmlađima je da odaberete svoje omiljene: crvena, zelena, plava, pink, žuta.

Provedite bezbrižno leto u prirodi uz naše narukvice!