Kako zaštititi
najmlađe od komaraca?

Sprej protiv komaraca i krpelja, bez stetnih efekata. Na prirodnoj bazi.

Kako zaštititi najmlađe
od komaraca?

Svi se uželimo sunca tokom hladnih meseci, i čim otopli svi se zaputimo napolje, neretko i u prirodu sa našim najmlađima. Ali, sa prvim ozbiljnijim zracima sunca, pojavljuju se i – komarci. 

Verovatno najomraženiji insekt koji, osim što iritira svojim zujanjem, može da bude i vrlo opasan. Na sreću, u našim predelima nema stvarno opasnih komaraca, ali naravno ne želimo ni da nas ovi „obični” uznemiravaju.

Crvenilo, otok, svrab – ima li rešenja za ove neprijatnosti? I kako da efikasno zaštitite decu i bebe od ovih malih napasti?

Miris privlači komarce

Izbegavajte cvetne i voćne mirise, koji privlače i razne druge insekte. Posebno pripazite na temeljnu higijenu najmlađih posle voćne užine, jer komarci mogu lako osetiti i najmanji tračak mirisa.

Svetla boja odbija komarce 

Veruje se da komarci češće sleću na odeću tamnije boje i zato se preporučuje nošenje svetlijih tonova, poput bele i bež. Ali, izbegavajte jarko žutu jer je ona poput magneta za komarce, ali i druge insekte.

Komarnici kao rešenje

Kvalitetni komarnici mogu zadržati male letače napolju, ali često se desi da uspeju da se provuku i kroz njih. A ako želite dodatnu zaštitu, preporučuje se baldahin od laganih i prozračnih materijala za bebin krevetac.

Baby sprej protiv komaraca

Ako se vodimo onom „bolje sprečiti, nego lečiti” izrekom, sigurno ste u potrazi za delotvornim rešenjem koje će zaštititi vaše najmlađe. Naš baby sprej protiv komaraca je ono za čim ste bili u potrazi.

Sa prirodnim sastojcima kao što su ulje limunske trave, ulje peperminta, i ulje geranijuma, baby sprej pruža dugotrajnu zaštitu 3-4 sata nakon nanošenja. 

Može se prskati na kožu na udaljenosti od oko 15-ak centimetara. Zahvaljujući biljnim ekstraktima, baby sprej je nežan za bebinu kožu, ali je odlično rešenje i za stariju decu i odrasle sa osetljivom kožom. Ne izaziva iritacije, niti alergije

Baby sprej možete prskati i na odeću bez bojazni da će ostaviti fleke. Saznajte više o našim proizvodima i poručite odmah putem našeg sajta!

Bezbrižno uživajte u lepom vremenu sa vašim najmlađima!